Word jij enthousiast van het begeleiden en bewaken van commerciële contracten en (Europese) aanbestedingen? Ben jij de contractmanager die van begin tot eind betrokken wil zijn bij het commerciële proces? Beantwoord je deze vragen met ja? Lees dan snel verder wat Martens en Van Oord jou kan bieden!

Contractmanager 

Wat zijn je taken?
Als contractmanager ben je het eerste aanspreekpunt voor de tendermanagers en projectmanagers op het gebied van contractuele aspecten. Je analyseert en beoordeelt de contracten op mogelijke juridische en commerciële kansen en risico’s.

Het is jouw taak om de projectteams te ondersteunen en te adviseren over contractuele condities, het voorkomen en beperken van risico’s en aansprakelijkheid. Hierover kun je sparren met de manager bedrijfsvoering. Daarnaast zorg je ervoor dat bij het afsluiten van de contracten de gewenste vorm en inhoud bepaald worden.

 Verder zijn je taken onder meer:

  • Contract review tijdens tenderfase en Q&A richting klant;
  • Toezien op het opstellen en bewaken van procedures en instructies voor het omgaan met contractwijzigingen en het gebruik van (inkoop) contractformats;
  • Fungeren als de vraagbaak voor interne afdelingen;
  • Het zijn van een kritische business partner;
  • Afsluiten en bewaken van projectgebonden verzekeringen (CAR, Ontwerp etc).

Wat is je profiel?
Naast dat je ruime kennis hebt van contracten, heb je ook oog voor commerciële kansen. Als contractmanager neem je verder mee:

  • HBO/WO opleiding op het gebied van Bedrijfskunde, Management Economie en Recht of Rechtsgeleerdheid;
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring binnen de GWW/Civiel;
  • Kennis van risicomanagement, Systems Engineering, projectbeheersing, kwaliteitsnormering en aanbestedingswetgeving;
  • Kennis van moderne contractvormen (UAV-GC, D&C, EMVI);
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal. Duitse taal is een pré.

 

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid. Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Je werk speelt zich af in een uitdagende omgeving. Daarvoor bieden wij je een marktconform salaris met daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw achtergrond en ervaring.

 

Wie is Martens en Van Oord?
Sinds de start in 1986 heeft Martens en Van Oord zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, nationaal en internationaal. We zijn innovatief, divers en blinken uit op het land en in het water, of op de grens ertussen.

Martens en Van Oord is ook een bedrijf met lef. Waar anderen terugdeinzen, zien wij kansen. Onze kernwaarden “deskundig, grensverleggend en betrokken” worden bij onze activiteiten keer op keer bewezen.

Het is fijn samenwerken met professionals die hun vak verstaan, innovatief zijn, verantwoordelijkheid nemen en duurzaam opereren. Dát zijn de Mensen die het Maken. Dát is Martens en Van Oord.

 

Ben je geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michiel van der Heijden, Manager P&O, via m.vanderheijden@mvogroep.nlof via het telefoonnummer 06-53226716.

 

Reacties van intermediairs worden niet in behandeling genomen.