Word jij enthousiast van het begeleiden en bewaken van commerciële contracten en (Europese) aanbestedingen? En ben je graag van begin tot eind betrokken bij het commerciële proces?  Dan is de functie van contractmanager bij Martens en Van Oord misschien iets voor jou!

 

Contractmanager 

Dit ga je doen

Als contractmanager ben je het eerste aanspreekpunt voor tendermanagers en projectmanagers met vragen over contracten. Je analyseert en beoordeelt de contracten op mogelijke juridische en commerciële kansen en risico’s. Je ondersteunt en adviseert projectteams over contractuele voorwaarden. Verder help je hen om risico’s en aansprakelijkheid zo veel mogelijk te voorkomen. Je sluit contracten af en bepaalt daarbij de meest geschikte vorm en de inhoud.

Ook dit ga je als contractmanager doen: 

  • Je checkt contracten tijdens de tenderfase.
  • Je stelt procedures en instructies op voor contractwijzigingen en –formats.
  • Je bent een kritische vraagbaak voor interne afdelingen.
  • Je sluit projectgebonden verzekeringen af en bewaakt deze (CAR, Ontwerp, et cetera).

 

Dit zoeken wij
Bij  Martens en Van Oord werken de Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Mensen die onze geavanceerde machines en ons materieel inzetten om elke dag weer nét iets slimmer en innovatiever te werken.   Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij.

Dit ben jij:

  • Je hebt een relevante hbo/wo-opleiding afgerond, zoals Bedrijfskunde, Management, Economie en Recht (MER) of Rechtsgeleerdheid.
  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring binnen de GWW/Civiel.
  • Je bent goed thuis in risicomanagement, Systems Engineering, projectbeheersing, kwaliteitsnormering en aanbestedingswetgeving.
  • Je bent goed thuis in moderne contractvormen (UAV-GC, D&C, EMVI).
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Als je ook Duits spreekt en schrijft, is dat een pré.

Dit is ons familiebedrijf
Als contractmanager werk je vanuit ons kantoor in Oosterhout. Je werkt nauw samen met diverse  afdelingen. De manager bedrijfsvoering is je leidinggevende en tegelijkertijd je sparringpartner.

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin de Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar rekenen.

Dit bieden wij jou
We zorgen goed voor onze mensen. Je krijgt een salaris dat aansluit bij je achtergrond en je werkervaring en we bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen door trainingen en cursussen te volgen.

Kom jij het bij ons maken?
Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct.

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan HR-manager Michiel van der Heijden. Je kunt hem bereiken via: 06 53 22 67 16 of mailen naar m.vanderheijden@mvogroep.nl.

 

Reacties van intermediairs nemen we niet in behandeling.