Ben jij diegene die leiding gaat geven aan het uitvoeringsteam en die aan boord verantwoordelijk is voor het coördineren en organiseren van de uitvoeringswerkzaamheden? Dan is de functie van Barge Master bij Martens en Van Oord iets voor jou!

Barge Master

Dit ga je doen
Als Barge Master ben je verantwoordelijk voor het op een veilige manier inzetten van het ponton en de mensen aan boord. Je neemt zelfstandig beslissingen over de inzet van het ponton en rapporteert voortgangsoverzichten aan de uitvoerder. Uiteindelijk draag je zorg voor een goede technische staat van het ponton. Dit doe je samen met twee collega’s waar je leiding aan geeft. Daarnaast voer je, indien nodig, ook operationele (kraan) werkzaamheden uit.

Dit zoeken wij
Bij Martens en Van Oord werken Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Het maakt ons niet uit of je wel of geen afstand tot de arbeidsmarkt hebt. Want om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij.

Dit ben jij:

 • Mbo+/hbo werk- en denkniveau en ervaring opgedaan in het vakgebied van Offshore/Maritiem
 • Ervaring met MS Office;
 • Ervaring met positioneren van pontons met spudpalen;
 • Een geldig zeemansboekje, een geldig BOSIET en HUET certificaat of bereid is om deze te behalen;
 • Een VCA vol / Basic Offshore First Aid (incl. AED)/Marcom B (GMDSS);
 • Ervaring met het zelfstandig kunnen draaien met een hydraulische graafmachine met een PDS2000 GPS systeem aan boord van het ponton (pré);
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels (Duits is een pré).

Dit is ons familiebedrijf
Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar.

Als Barge Master maak je deel uit van het team van het ponton de Scheldeoord. Onze werkzaamheden liggen met name in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Bij deze functie behoort het eventueel werken in een rotatie en - of ploegenschema van 12/7 en 2 weken op en 2 weken af.

Dit bieden wij jou
Wij zorgen goed voor onze mensen en je komt terecht in een sfeervol familiebedrijf waarin iedereen elkaar kent en waardeert:

 • Je krijgt een salaris dat aansluit op je achtergrond en werkervaring en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Je krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
 • Onze fietsregeling maakt het uitkiezen van jouw nieuwe fiets heel eenvoudig én je krijgt korting op een sportlocatie bij jou in de buurt;
 • Je hebt de mogelijkheid om lid te worden van onze actieve personeelsvereniging;
 • Wij waarderen jouw vakmanschap en als de samenwerking goed verloopt, heten we je graag voor onbepaalde tijd welkom binnen ons familiebedrijf.

Kom jij het bij ons maken?
Wij streven naar een inclusief en divers personeelsbestand. Iedereen is welkom om te reageren op deze vacature. Wij zijn bereid, om daar waar dit mogelijk is en in overleg, aanpassingen te verrichten in het werk en/of de werkomgeving om een succesvolle match te creëren.

Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct.

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Rianne Wolters, Adviseur HR.  Je kunt hem/haar bereiken via: 31 (0)162 47 47 73.

Reacties van intermediairs nemen we niet in behandeling.


Solliciteren op deze vacature

Deel deze vacature

Share Tweet LinkedIn