Bij Martens en Van Oord houden we van projecten met een flinke uitdaging. In de afgelopen jaren heeft ons bedrijf zich enorm ontwikkeld, onder andere door te specialiseren in technisch en organisatorisch veeleisende projecten in de civiele techniek. Door onze expertise bij dit soort projecten ontvangt Martens en Van Oord weer nieuwe aanvragen. Niet alleen vanuit Nederland, maar sinds kort ook steeds meer vanuit het buitenland. Deze ontwikkeling sluit goed aan bij onze grensverleggende ambities.

Om de toenemende aanvragen met de juiste deskundigheid te kunnen benaderen zijn wij op zoek naar een Bargemaster die zijn of haar bijdrage gaat leveren binnen het uitvoeringsteam. Ben jij diegene die leiding gaat geven aan het uitvoeringsteam en die aan boord verantwoordelijk is voor het coördineren en organiseren van de uitvoeringswerkzaamheden?

Dan zijn wij dringend op zoek naar jou!

BargeMaster - (Internationale) Projecten

Over de functie
Als Bargemaster ben je verantwoordelijk voor het op een veilige manier inzetten van de ponton en de mensen aan boord, volgens geldende richtlijnen en bedrijfsspecifieke procedures. Je hebt de autoriteit en verantwoordelijkheid om beslissingen te maken voor de inzet van de ponton en rapporteert voortgangsoverzichten aan de uitvoerder. Je stuurt een ploeg collega’s aan en daar waar nodig help je operationeel mee. Verder ben je technisch onderlegd en verantwoordelijk voor de technische staat van het ponton. Bij deze functie behoort het eventueel werken in een rotatie en - of ploegenschema van zowel 5 als 7 dagen per week, dit kan per project variëren.

Functie eisen
Onze toekomstige collega heeft een no-nonsense mentaliteit en heeft minimaal 5 jaar ervaring in het operationeel aansturen van civiele, bagger- en offshore teams binnen een internationale omgeving. Daarnaast heb jij:

 • Mbo+/hbo werk- en denkniveau en ervaring opgedaan in het vakgebied van Offshore/Maritiem
 • Ervaring met MS Office;
 • Ervaring met positioneren van pontons met spudpalen;
 • Een geldig zeemansboekje, een geldig BOSIET en HUET certificaat of bereid is om deze te behalen;
 • Een VCA vol / Basic Offshore First Aid (incl. AED)/Marcom B (GMDSS);
 • Ervaring met het zelfstandig kunnen draaien met een hydraulische graafmachine met een PDS2000 GPS systeem aan boord van het ponton (pré);
 • Een geldig certificaat van medische offshore keuring (Pré);
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels (Duits is een pré).

Wat wij bieden?

 • Een marktconform salaris;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met pensioenregeling en vakantie-uren;
 • Een uitdagende en internationale werkomgeving.

Ben je geïnteresseerd?
Spreekt deze functie je aan, maar twijfel je nog? Schroom dan niet om even te bellen met onze afdeling personeelszaken  via 0162 - 47 47 47 of personeelszaken@mvogroep.nl.