Ben jij de Adviseur P&O die mee wil werken aan de verdere ontwikkeling van een prachtig familiebedrijf? Vind jij het leuk om zowel je handen uit de mouwen te steken voor operationele P&O taken als tactisch actief te zijn? Om echt het verschil te maken voor en met de Mensen die het Maken? Zo ja, lees dan verder wat Martens en Van Oord jou kan bieden.

Momenteeel hebben wij een functie beschikbaar als:

Adviseur P&O

Wie is Martens en Van Oord?
Sinds de start in 1986 heeft Martens en Van Oord zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, nationaal en internationaal. We zijn innovatief, divers en blinken uit op het land en in het water, of op de grens ertussen.

Martens en Van Oord is ook een bedrijf met lef. Waar anderen terugdeinzen, zien wij kansen. Onze kernwaarden “deskundig, grensverleggend en betrokken” worden bij onze activiteiten keer op keer bewezen.

Het is fijn samenwerken met professionals die hun vak verstaan, innovatief zijn, verantwoordelijkheid nemen en duurzaam opereren. Dát zijn de Mensen die het Maken. Dát is Martens en Van Oord.

Wat zijn je taken?
Als adviseur P&O bij Martens en Van Oord ben je zowel operationeel als tactisch actief. Je krijgt de P&O verantwoordelijkheid over een deel van de organisatie en richt je organisatie-breed op de expertisegebieden Vitaliteit en Scholing/Ontwikkeling. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het organisatie-brede P&O-beleid en bijbehorende instrumenten op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers.

Er zijn drie kerngebieden te onderscheiden:

 1. Operationeel: het opstellen van arbeidscontracten, het verstrekken van informatie over salaris, regelingen, verwerken van mutaties op het gebied van verzuim en opleiding/scholing, etc.
 2. Uitvoerend: uitvoeren van P&O beleid, cao en regelingen
 3. Tactisch: mede ontwikkelen en implementeren van nieuwe personeelsinstrumenten/P&O beleid

Je geeft de leidinggevenden gevraagd en ongevraagd advies en ondersteunt hen, binnen de vastgestelde kaders zoals cao en wet- en regelgeving bij de uitvoering van het P&O-beleid. Op een energieke en inspirerende wijze ontwikkel je de talenten en vitaliteit van onze medewerkers. Je vormt jouw eigen mening en neemt initiatieven die je met overtuiging implementeert. Op die manier maak jij het verschil en bouw je mee aan de verdere ontwikkeling van Martens en Van Oord.

Wat is je profiel?
Je beschikt bij voorkeur over de volgende kennis en kwaliteiten:

 • MBO+/HBO opleiding op het gebied van HRM.
 • Kennis van wet- en regelgeving op het gebied van cao, sociale zekerheid en arbeidsvoorwaarden.
 • 3-5 jaar werkervaring binnen een soortgelijke rol.
 • Affiniteit met de grond-, weg- en waterbouw is een pré.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. De Duitse taal is een pré.
 • De kernwaarden: deskundig, grensverleggend en betrokken zitten in jouw DNA
 • En tot slot beschik je ook over de volgende competenties: Coachen, overtuigingskracht, besluitvaardigheid en samenwerken.


Wat bieden wij jou?
Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Je werk speelt zich af in een uitdagende omgeving. Daarvoor bieden wij je een marktconform salaris met daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw achtergrond en ervaring.

Ben je geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michiel van der Heijden, Manager P&O.
m.vanderheijden@mvogroep.nl
06-53226716

Reacties van intermediairs worden niet in behandeling genomen.