Wil jij graag de verantwoordelijkheid hebben om alle vergunningsvragen zelfstandig te behandelen en dit volledig naar eigen inzichten uit te voeren? Ben jij diegene die slimme oplossingen in het vergunningenproces bedenkt? Dan zoekt Martens en Van Oord jou!

Adviseur vergunningen en omgevingsmanagement

Dit ga je doen

Als adviseur vergunningen en omgevingsmanagement maak je het verschil door (multidisciplinaire) projecten zonder enige vertraging en vrij van obstakels uit te voeren. Jij overziet projecten in zowel de tender-, planning- als uitvoeringsfase als het gaat om ruimtelijk-juridische vraagstukken. Je bent hét aanspreekpunt voor alle vergunningen binnen Martens en Van Oord. Hierdoor heb je een belangrijke positie bij het realiseren van projecten op het land, in het water en op de grens ertussen.

Ook dit ga je doen:

 • Beheren van het vergunningenproces;
 • Het borgen van (complexe) vergunningsvoorwaarden in de uitvoering;
 • Het geven van input voor het opstellen van projectplanning, calculatie en risico’s en kansen;
 • Het bewaken en delen van kennis over actuele wet- en regelgeving binnen MvO.

Dit zoeken wij

Bij Martens en Van Oord werken Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Mensen die onze geavanceerde machines en ons materieel inzetten om elke dag weer nét iets slimmer en innovatiever te werken. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij. Als adviseur vergunningen en omgevingsmanagement ben je een ondernemer, die creatief en assertief is en die zoekt naar hoe onze projecten binnen de wet- en regelgeving op een flexibele manier kunnen uitvoeren.

Verder beschik je over het volgende:

 • Je hebt kennis van UAV-GC en systems engineering;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring met vergunningverlening bij een grote tot middelgrote aannemer, ingenieursbureau of in de publieke sector;
 • Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van planologie, civiele techniek, milieukunde, omgevingsrecht of vergelijkbaar;
 • Je hebt aantoonbare actuele kennis van wet- en regelgeving op het gebied van GWW, bouw- en/of omgevingsrecht;
 • Kennis en ervaring over ecologie, kabels-en leidingen, archeologie en omgevingsmanagement is een pré.

Dit is ons familiebedrijf

Als Adviseur vergunningen en omgevingsmanagement ben je werkzaam op de afdeling Bedrijfsbureau op ons kantoor in Oosterhout. Je wordt aangestuurd door het Hoofd Bedrijfsbureau en werkt veel samen met de projectteams. Zo werk je bijvoorbeeld aan de projecten: Natuurontwikkeling Westelijke Langstraat te Waalwijk, ‘natte’ onderhoudscontracten van vaarwegen in Oost en Zuid Nederland en Dijkverbetering IJsseldijk bij het Apeldoorns Kanaal.

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar reken.

Dit bieden wij jou
Wij zorgen goed voor onze mensen en je komt terecht in een sfeervol familiebedrijf waarin iedereen elkaar kent en waardeert: 

 • Je krijgt een salaris dat aansluit op je achtergrond en werkervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; 
 • Je krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;  
 • Onze fietsregeling maakt het uitkiezen van jouw nieuwe fiets heel eenvoudig én je krijgt korting op een sportlocatie bij jou in de buurt;   
 • Je hebt de mogelijkheid om lid te worden van onze actieve personeelsvereniging; 
 • Wij waarderen jouw vakmanschap en als de samenwerking goed verloopt, heten we je graag voor onbepaalde tijd welkom binnen ons familiebedrijf.  

Kom jij het bij ons maken?

Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct.

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Rianne Wolters, Adviseur HR. Je kunt haar bereiken via: +31 (0)162 47 47 73

Reacties van intermediairs nemen we niet in behandeling.


Solliciteren op deze vacature

Deel deze vacature

Share Tweet LinkedIn