Ben jij op zoek naar een afwisselende meewerkstage op de afdeling HR, in een dynamisch bedrijf in een technische omgeving? Heb jij frisse en innovatieve ideeën en kunnen we van elkaar leren? Dan is de functie van stagiair HR bij Martens en Van Oord wel iets voor jou!

Stagiair(e) HR

Dit ga je doen
Als HR-Stagiair(e) bij Martens en Van Oord werk je mee op de HR afdeling. Je wordt zo veel mogelijk bij verschillende werkzaamheden en besprekingen betrokken. Op die manier kan je zo breed mogelijk alle HR aspecten in de praktijk ervaren. Daarnaast gaat Martens en Van Oord steeds internationaler werken. Dit houdt in dat er op het gebied van HR ook extra taken bijkomen waar je een rol bij kan spelen.

Je werkzaamheden zullen onder andere zijn:

  • Het schrijven van beleidstukken, waarin jouw eigen visie en ideeën erg gewaardeerd worden;
  • Het werven-en selecteren van nieuwe collega’s. Dit betekent: het opstellen van vacatures, het eerste contact met de sollicitanten en het bijwonen / voeren van sollicitatiegesprekken;
  • Het voeren van exitgesprekken;
  • Het organiseren van cursussen en opleidingen voor medewerkers;
  • Het uitvoeren van overige administratieve taken.

Dit zoeken wij
Bij Martens en Van Oord werken de Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Mensen die onze geavanceerde machines en ons materieel inzetten om elke dag weer nét iets slimmer en innovatiever te werken. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij.

Dit ben jij:
Je volgt de opleiding Human Resource Management en gaat naar of zit in het tweede of derde leerjaar;

  • Je bent beschikbaar voor minimaal vier dagen in de week om werkzaamheden te verrichten en dit voor minimaal vijf maanden;
  • Je hebt affiniteit met de branche waarin Martens en Van Oord actief is;
  • Je herkent je in onze kernwaarden: deskundig, grensverleggend, betrokken;
  • Je kan zowel zelfstandig, als in teamverband werken.

Dit is ons familiebedrijf
Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin de mensen die het maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar rekenen. Als stagiair HR maak je deel uit van de afdeling HR. Deze bestaat uit een Manager HR, Adviseur HR en een Administratief medewerker. 

Dit bieden wij jou
We zorgen goed voor onze mensen. Als stagiair HR krijg je veel verantwoordelijkheid en de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt een stagevergoeding van max. €550 euro (gebaseerd op fulltime en HBO of WO-opleiding ).

Kom jij het bij ons maken?
Lijkt het jou wel wat om onderdeel te zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan de afdeling HR, gericht aan Rianne Wolters. Je kunt haar bereiken via: 31+ 162474773.