Houd je van diversiteit van projecten en ga je grensverleggend te werk? Past organiseren, coördineren en efficiënt plannen helemaal in jouw straatje? Dan past de functie van Project engineer bij Martens en Van Oord wellicht bij jou!  

Project engineer

Dit ga je doen 
De Project engineer is bij Martens en Van Oord de schakel tussen de binnen- en buitenwerkzaamheden waarbij jij je specifiek richt op internationale projecten in Noord-West Europa. Dit betreft in hoofdzaak baggerprojecten met onze grote pontons, backhoes, splijtbakken en DOP-pompen. Tijdens de tender stel je samen met de Projectmanager een uitvoeringsplan, planning en begroting op om tot een succesvolle tender te komen. Na het aannemen van het project ben jij diegene die het project voorbereidt en verder coördineert. Jij zorgt ervoor dat er een geslaagde oplevering van het werk kan plaatsvinden.  

Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met de voorbereiding van een baggerwerk van een haven in Duitsland, Denemarken of Engeland of je coördineert op locatie het traject van het opsporen van niet gesprongen explosieven (NGE’s).  

 Ook dit ga je doen: 

 • Opstellen van de projectplanning, project-/ veiligheids-/ werkplannen, grondbalans en werkbegroting;   
 • Het toetsen van werk aan de contractstukken, wetgeving op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu; 
 • Coördineren van vergunningen en meldingen; 
 • Bewaken van de projectvoortgang door middel van een nacalculatie en uitvoeringsplanning.  

Dit zoeken wij 
Bij Martens en Van Oord werken Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Mensen die onze geavanceerde machines en ons materieel inzetten om elke dag weer nét iets slimmer en innovatiever te werken. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij. 

Dit ben jij: 

 • Je hebt affiniteit met het werken in het buitenland en bent bereid om korte of langere tijd in het buitenland te verblijven; 
 • Je beschikt over een MBO/HBO opleiding richting civiele techniek of werktuigbouwkunde;  
 • Je beheerst de Engelse en Duitse taal in voldoende mate; 
 • Je hebt enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider, projectcoördinator of project engineer op baggerprojecten; 
 • Je bent zelfstandig en staat sterk in je schoenen; 
 • Je hebt ervaring met het werken met MS Office 365, MS Project en AutoCAD. 
 • Je hebt kennis van de relevante Veiligheids- en milieuvoorschriften 

 

Dit is ons familiebedrijf  
Als project engineer maak je deel uit van het projectteam dat zich focust op de internationale projecten. Deze projecten liggen met name in Noord-Duitsland, Denemarken of Engeland.  

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar rekenen. 

Dit bieden wij jou 
Wij zorgen goed voor onze mensen en je komt terecht in een sfeervol familiebedrijf waarin iedereen elkaar kent en waardeert: 

 • Je krijgt een salaris dat aansluit op je achtergrond en werkervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Je krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;  
 • Onze fietsregeling maakt het uitkiezen van jouw nieuwe fiets heel eenvoudig én je krijgt korting op een sportlocatie bij jou in de buurt;   
 • Je hebt de mogelijkheid om lid te worden van onze actieve personeelsvereniging; 
 • Wij waarderen jouw vakmanschap en als de samenwerking goed verloopt, heten we je graag voor onbepaalde tijd welkom binnen ons familiebedrijf.  

Kom jij het bij ons maken? 
Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct. 

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Rianne Wolters, Adviseur HR. Je kunt haar bereiken via: 06 53 24 77 33. 

Reacties van intermediairs nemen we niet in behandeling.