Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en is werken in ploegen iets voor jou? Dan is de functie van machinist schranklader bij Martens en Van Oord misschien iets voor jou! 

Machinist schranklader

Dit ga je doen 
Voor onze opdrachtgever, RWE, ga je aan de slag op de Amercentrale in Geertruidenberg. Je werkt in de schepen waarbij je met een schranklader de biomassa bij elkaar duwt en bedient de scheepsontlader. Tevens vul je de feeder met een kleine laadschop en voer je onderhouds-en schoonmaakwerkzaamheden uit.  

Dit zoeken wij 
Bij Martens en Van Oord werken Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij. 

Dit ben jij: 

  • Je beschikt over MBO werk- en denk niveau; 
  • Je hebt een VCA basis; 
  • Je beheerst de Nederlandse taal. Engels en Duits zijn een pré.  

Dit is ons familiebedrijf  
Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar rekenen. 

Als machinist schranklader werk je voor onze opdrachtgever RWE op de Amercentrale. Je werkt in een team waar je dag of avonddiensten draait en waar een werkschema van 7 dagen werken, gevolgd door 7 dagen vrij wordt gehanteerd.  

Dit bieden wij jou 
Wij zorgen goed voor onze mensen en je komt terecht in een sfeervol familiebedrijf waarin iedereen elkaar kent en waardeert: 

  • Je krijgt een salaris dat aansluit op je achtergrond en werkervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Je krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;  
  • Onze fietsregeling maakt het uitkiezen van jouw nieuwe fiets heel eenvoudig én je krijgt korting op een sportlocatie bij jou in de buurt;   
  • Je hebt de mogelijkheid om lid te worden van onze actieve personeelsvereniging; 
  • Wij waarderen jouw vakmanschap en als de samenwerking goed verloopt, heten we je graag voor onbepaalde tijd welkom binnen ons familiebedrijf.  

Kom jij het bij ons maken? 
Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct. 

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Fabian van der Salm. Je kunt hem bereiken via: +31 (0)162 47 47 17. 

Reacties van intermediairs nemen we niet in behandeling.