Ben jij een opgeruimd type? En zoek je werk wat je kunt combineren met andere activiteiten? Dan is de functie van Interieurverzorger bij Martens en Van Oord misschien iets voor jou!

Interieurverzorg(st)er

Dit ga je doen
Als Interieurverzorger ga je samen met een collega zorgen voor een brandschoon kantoor. Je bent onderdeel van het team Facilitair. Je krijgt de beschikking over moderne middelen om je werk goed te kunnen uitvoeren. We letten op jouw veiligheid en zorgen ervoor dat je ergonomisch verantwoord kunt werken.

Je taken zijn onder andere:

  • Schoonhouden van het kantoor in de breedste zin van het woord, zoals werkplekken, sanitaire ruimten, vergaderruimten, keuken, entree, enz;
  • Het klaarzetten en weer opruimen van de lunch. De lunchtijd is van 12.00 tot 13.00 uur;
  • Af en toe verzorgen van koffie en thee bij vergaderingen.

Dit zoeken wij
Bij Martens en Van Oord werken Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Mensen die onze geavanceerde machines en ons materieel inzetten om elke dag weer nét iets slimmer en innovatiever te werken. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij.

Dit ben jij:

  • Je kunt gestructureerd en zelfstandig werken. Als je ’s morgens binnenkomt weet je precies wat je moet doen;
  • Je bent vriendelijk, netjes en je kunt makkelijk met mensen omgaan, want je voert je werkzaamheden uit als iedereen op kantoor aan het werk is;
  • Je kunt goed samenwerken;
  • Je bent beschikbaar voor 12 uur per week;
  • Je bent flexibel en je kunt extra werken als een collega ziek of vrij is. Dan kan het voorkomen dat je gevraagd wordt om de kantoren en kantine van onze werkplaats in Oosterhout schoon te maken of een projectkeet in de buurt van Oosterhout.

Dit is ons familiebedrijf
Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar rekenen. Als interieurverzorger maak je deel uit van het team facilitair dat bestaat uit 5 medewerkers.

Dit bieden wij jou
We zorgen goed voor onze mensen. Je krijgt een salaris dat aansluit bij je achtergrond en je werkervaring en we bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen door trainingen en cursussen te volgen.

Kom jij het bij ons maken?
Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct.

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Rianne Wolters, HR adviseur. Je kunt haar bereiken via: +31 (0)162 47 47 7.

Reacties van intermediairs nemen we niet in behandeling.