CE-onderzoek

De Nederlandse ondergrond verbergt nog veel conventionele explosieven (CE) zoals klein kaliber munitie, handgranaten en afwerpmunitie. Bij de ontwikkeling van bouwprojecten en de realisering van infrastructurele werken kunnen deze de veiligheid van werknemers en de directe omgeving in gevaar brengen. Het is dan ook belangrijk voor aanvang van de werkzaamheden deze eventuele CE in kaart te brengen en daarna op te sporen.

Martens en Van Oord is gecertificeerd om civieltechnische ondersteuning te bieden bij CE-onderzoek ofwel wij verlenen assistentie bij het benaderen en identificeren. We zijn in het bezit van het WSCS-OCE Systeemcertificaat Opsporen Conventionele Explosieven, deelgebied B.

MvO heeft de civieltechnische deskundigheid en werkt samen met bedrijven die explosievendeskundigheid hebben. Op deze manier hebben we al vele projecten tot een veilig einde gebracht.

Referenties CE-onderzoek


Ranny heeft antwoord op al uw vragen. Neem contact met hem op of laat hem via onderstaand formulier weten wat hij voor u kan doen en hij belt of mailt u terug.

Ranny Ernst

06-12507974
r.ernst@mvogroep.nl