1 2 3

Uitbreiding jachthaven Rosslag nieuws

Laatste nieuws / 22 september 2017

Particuliere opdrachtgever? Geen probleem

Een groter wateroppervlak voor jachthaven De Rosslag Herten: bij MvO draaien we onze hand er niet voor om. Want een project dat bestaat uit conditionerende werkzaamheden, droog en nat grondverzet en waterbodemsanering is ons op het lijf geschreven. Toch was deze opdracht ook voor ons bijzonder. In de meeste gevallen werkt MvO namelijk voor overheidsinstanties als waterschappen en Rijkswaterstaat. Dit keer echter voerden we het werk uit voor een particuliere opdrachtgever.


Uitbreiding jachthaven Rosslag

In opdracht van Maasplassen BV gaat Martens en Van Oord jachthaven De Rosslag in Herten bij Roermond uitbreiden. Het project bestaat uit een combinatie van conditionerende werkzaamheden, droog en nat grondverzet en waterbodemsanering.

Daarnaast gaan we toutvenant winnen voor de Zandfabriek in Moerdijk en zijn we verantwoordelijk voor de aanleg van alle infrastructuur rond de uitbreiding. Op een klein oppervlak zijn alle elementen aanwezig om uit te kunnen blinken, zowel op het land als in het water en op de grens ertussen. We verwachten het werk in het voorjaar van 2017 af te ronden.


Tagged: Rosslag

Deel dit project