02 maart 2016 Stand van zaken in Cadzand-Bad
Het werk in Cadzand-Bad is weer een stuk verder. Hieronder een overzichtje van de werkzaamheden.

Oeverbescherming
Om de oevers van de jachthaven te beschermen zijn we met de Scheldeoord bezig daar zinkstukken te plaatsen. Deze worden afgezonken met stortsteen. Eind volgende week zijn we daarmee klaar.

Bouw clubgebouw
De fundering en de vloer van het clubgebouw zijn gereed. Op dit moment zijn we bezig met de wanden voor de begane grond. Daarna gaan we de verdiepingsvloer storten.

Werkzaamheden openbare ruimte
Het parkeerterrein aan het eind van Boulevard de Wielingen is gesloopt, nu is de weg aan de beurt. De komende tijd maken we de fundering van het vlonderdek en het vlonderdek zelf. Ook starten we met de aanleg van de nieuwe wegverhardingen en aanpassingen aan het gemaal. Als het goed is starten we volgende week met de heiwerkzaamheden voor de brug over de jachthaven, voor de zeetribune en voor het havenbalkon.  

Duinboulevard bijna klaar
De zeetribunes langs de boulevard zijn in aanbouw. Dit zijn witbetonnen bankjes bekleed met hardhout die in verschillende ‘verdiepingen’ tegen het duin aan worden gebouwd. Daarnaast gaan we door met de duinen verder te profileren. Binnenkort krijgen de duinen hun beplanting.

CADZAND-Maritiem bestaat uit drie onderdelen: kustversterking, verbetering van de openbare ruimte en de aanleg van een jachthaven in Cadzand-Bad.

Deel dit artikel

Project

Gerelateerd: CADZAND-Maritiem

Aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen, bij Cadzand-Bad, gaat Combinatie Cadzand-Bad aan het werk om de kustveiligheid te verbeteren, de aanleg van een...
Tags