20 oktober 2017 Publieksdag Heesseltsche Uiterwaarden op 28 oktober
In de Heesseltsche Uiterwaarden werkt Martens en Van Oord in opdracht van Rijkswaterstaat aan meer veiligheid bij hoog water. Ook leggen we nieuwe natuur aan. Een enorme klus die in 2019 klaar moet zijn.

Tijdens de gratis publieksmiddag op zaterdag 28 oktober 2017 kunt u als omwonende of belangstellende in gesprek gaan met medewerkers van onder andere Martens en Van Oord, Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer, Vereniging Agrarisch Natuurbeheer en Landschap (VANL) en Instituut voor Natuureducatie en duurzaamheid (IVN). Deze informatiemarkt vindt plaats in een verwarmde tent op het terrein van theetuin River Lounge.

  • Wat: Publieksdag Heesseltsche Uiterwaarden
  • Wanneer: zaterdag 28 oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur
  • Waar: Theetuin River Lounge aan de Steenfabriek 3 in Heesselt

Tijdens een rondrit door het gebied ziet u van dichtbij welke werkzaamheden er al uitgevoerd zijn en welke nog uitgevoerd moeten worden. Met een drone is een overzichtsfilm gemaakt die u in vogelvlucht laat zien hoe het gebied de afgelopen twee jaar al behoorlijk veranderd is.

Voor meer informatie: www.rijkswaterstaat.nl

(Bronvermelding: Rijkswaterstaat)

 

Deel dit artikel

Project

Gerelateerd: Herinrichting Heesseltsche Uiterwaarden

Rijkswaterstaat heeft de uitvoering van de herinrichting van de Heesseltsche Uiterwaarden definitief gegund aan Martens en Van Oord. Het werk omvat...
Tags