15 februari 2018 Natuurgebied De Zaag officieel geopend
Dinsdagmiddag 13 februari 2018 verrichtte hoofdingenieur-directeur Sieben Poel van Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid samen met collega-bestuurders de opening van het vernieuwde natuurgebied De Zaag en de Beverbrug.

Rijkswaterstaat, Stichting het Zuid-Hollands Landschap, gemeente Krimpenerwaard, Stichting Riverart R&D en Vastgoed Bolnes hebben gezamenlijk het natuurgebied De Zaag bij Krimpen aan den Lek grondig opgeknapt en voorzien van een fraaie Beverbrug. De opening was een mijpaal van de eerste tranche KRW maatregelen die uitgevoerd zijn in de periode 2010-2015. Martens en Van Oord is trots op het resultaat van de werkzaamheden die ze heeft uitgevoerd op De Zaag.

Camiel van der Heiden, projectmanager Martens en Van Oord: “Het is geweldig om te zien hoe het landschap zich heeft ontwikkeld nadat we het gebied opgeleverd hebben. Zuid-Holland heeft er een schitterend natuurgebied bij gekregen waar ook gerecreëerd kan worden.”

Meer informatie over de opening is te lezen op:
www.rijkswaterstaat.nl

Tagged: De Zaag

Deel dit artikel

Project

Gerelateerd: De Zaag herstel leefgebied en natuurcompensatie

In opdracht van Rijkswaterstaat is Martens en Van Oord half maart gestart met project De Zaag. Op het eiland De Zaag, in Krimpen aan de Lek, pakken...
Tags