11 december 2012 Bestel nu een echte MvO graafmachine
Jong geleerd is oud gedaan, daarom willen wij de interesse voor ons vak bij de kleinsten al vroeg ontwikkelen. Voor machinistjes in spe bieden wij een prachtige MvO graafmachine aan.

Deze kunststof graafmachine heeft 4 wielen en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De machine is belastbaar tot 50 kg, heeft een automatische vergrendeling van de grijparm en is 360 graden draaibaar. De graafmachine zit verpakt in een compacte kartonnen doos. Na een uurtje knutselen en plakken heeft u een prachtige MvO graafmachine!

De graafmachine is te koop voor € 55,-- per stuk, incl. BTW en kan opgehaald worden bij ons kantoor in Oosterhout (Damweg 50, 4905 BS). Hier kan uitsluitend met pin betaald worden. Het is ook mogelijk om de graafmachine naar u te verzenden. In dat geval is de verkoopprijs € 75,00 incl. BTW, administratiekosten, verzendkosten binnen Nederland en overschrijving per bank. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, zullen wij de graafmachine naar u verzenden. Eventueel kan de graafmachine ook worden verzonden naar het buitenland. De prijs hiervoor is afhankelijk van de verzendkosten die gelden voor dat land.

Voor het bestellen van de MvO graafmachine vragen wij u het contactformulier in te vullen. Geeft u hierbij in het opmerkingen/vragen-veld aan of u de graafmachine op komt halen in Oosterhout of wilt laten verzenden. U ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin aanvullende informatie om de MvO graafmachine zo snel mogelijk in uw bezit te hebben!

Ook voor vragen over de graafmachine of de levering kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Zie ook interview in Cobouw 2013-10-22 rubriek maaiveld: Martens en Van Oord werft in de zandbak

Deel dit artikel

Tags