09 oktober 2015 Mega-rijplaten en Scheldeoord triggeren op beurs Husum Wind
De allereerste deelname van Martens en Van Oord aan de Duitse beurs Husum Wind was meteen succesvol. Het leverde ons gelijk diverse concrete aanvragen op voor onze mega-rijplaten en multifunctioneel ponton Scheldeoord. De Duitse beurs, gehouden van 15 tot en met 18 september, is bestemd voor ontwikkelaars en klanten in de windindustrie. Windenergie is een sterk groeiende markt op onder andere offshoregebieden, waarmee de link naar Martens en Van Oord zo is gelegd.

Niels Schellekens van Martens en Van Oord: “We hebben bewust gekozen voor deze beurs om ons als aannemer te kunnen onderscheiden. We hadden veel informatiemateriaal in verschillende talen en leuke gadgets bij ons, maar ook een schaalmodel van onze Scheldeoord en een mega-rijplaat op schaal. Vooral voor die laatste twee was veel belangstelling. Vaak wisten ze niet dat wij met de Scheldeoord ook op zeer laag water kunnen werken.”

Opvallend was dat nogal wat bezoekers bekend bleken met Martens en Van Oord. “Die hadden vanuit de trein in Hamburg ons al aan het werk gezien bij de bouwkuip voor de U-Bahn. Op zo’n moment merk je dat daar veel over gesproken wordt. Dan is het toch leuk dat je het totaalplaatje van Martens en Van Oord, van ontgraven tot logistiek, op zo’n beurs kunt presenteren. In 2017 is de volgende beurs, dan zijn we zeker weer van de partij.”

Tagged: scheldeoord

Deel dit artikel

Tags