11 september 2014 Kom kijken naar onze projecten in Werkendam!
Op zaterdag 20 september a.s. kunt u een kijkje komen nemen! U kunt komen kijken tijdens de Dag van de Dijk op het project Dijkversterking Merwededijk én u kunt komen naar de open dag op het project Noordwaard, beide projecten liggen in de gemeente Werkendam.

Dag van de Dijk, Dijkversterking Merwededijk

Op en rond de dijken in de gemeente Werkendam is het momenteel een drukte van belang. Waterschap Rivierenland is hier op twee plaatsen bezig met een dijkverbetering: aan de Sleeuwijksedijk en langs Steurgat. Wie met eigen ogen wil zien wat er allemaal komt kijken bij zo’n dijkverbetering is van harte welkom op de Dag van de Dijk op 20 september 2014.

De toelichting op de Sleeuwijksedijk begint om 13.30 uur. Belangstellenden zijn welkom op de Sleeuwijksedijk 26c (Schwarzkopfgebouw). Bezoekers aan het Steurgat kunnen om 15.00 uur terecht op de Jeppegatweg in Hank, ter hoogte van de Griendwerkerskeet. Eventueel zijn beide bezoeken te combineren. Kijk voor meer activiteiten op de dag van de dijk op www.dagvandedijk.nl

Neem ook even een kijkje bij:

Open dag Noordwaard

Ook is op zaterdag 20 september de jaarlijkse open dag van de Combinatie Noordwaard. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur is iedereen van harte welkom in de keet aan het Steurgat waar achtergrondinformatie gegeven wordt over het project Noordwaard. Voor de kinderen is er een springkussen en een zandbak met minigraafmachines aanwezig. Uiteraard wordt dit jaar ook weer een rondleiding door de polder georganiseerd met een aantal uitstappunten waarbij de laatste vorderingen van de werkzaamheden goed zichtbaar zijn. Kijk voor meer informatie op www.combinatie-noordwaard.nl.

Deel dit artikel

Project

Gerelateerd: Ontpoldering Noordwaard

Zo’n vier en een half miljoen kubieke meter grondverzet, 30 kilometer aan nieuwe kaden en dijken, 45 kilometer kreken, 26 terpen, 35 bruggen, 60...
Tags