19 september 2016 Kijkdagen strekdammen Westerschelde
Martens en Van Oord is bezig met de aanleg van vijf (ver)nieuw(d)e strekdammen in de vooroevers van de Westerschelde. In Baalhoek en Knuitershoek vind je straks 57 hectare getijdennatuur. Binnenkort kun je tijdens twee kijkdagen de opbouw van de strekdammen bekijken.

Kom langs op woensdag 21 september of zaterdag 8 oktober tussen 13.30 en 15.30 uur op camping ’t Mussenist, in de directiekeet aan de Zeedijk, Knuitershoek 6 te Ossenisse.
Klim op het uitkijkpunt bij camping ’t Mussennist en bekijk de strekdammen in wording.

Projectmedewerkers staan tijdens deze twee kijkdagen klaar om je alles te vertellen over de rol van getijdennatuur en om je vragen te beantwoorden. Samen met medewerkers van Martens en Van Oord wandel je buitendijks op de werfzone. Of je laat je uitgebreid informeren via de projectborden.

Na half vier spoelt het Scheldewater over de strekdammen en is het wachten tot het weer eb is om de werken te aanschouwen. Trek stevige wandelschoenen aan! Tot dan!?

Alle info over de kijkdagen vind je ook op www.zeeland.nl/natuurpakket. Wil je meer weten, mail dan naar natuurpakketwesterschelde@zeeland.nlDeel dit artikel

Project

Gerelateerd: Strekdammen in Westerschelde

In opdracht van Waterschap Scheldestromen gaat Martens en Van Oord vijf strekdammen in de vooroevers van de Westerschelde aanleggen.
Tags