05 februari 2015 Kerstdonatie 2014 voor Ronald McDonald Huis
Het zal je kind maar wezen: te ziek en te ver van huis om er continu bij te kunnen zijn. Daarom heeft Martens en Van Oord samen met de ‘Mensen die het Maken’ besloten de gehele kerstdonatie van 2014 te geven aan het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant in Tilburg. Vrijdag 30 januari overhandigde Teus van Oord en zijn dochter Tirza de prachtige cheque van € 10.000,- aan Franca Adriaans van het Ronald McDonald Huis.

In het Ronald McDonald Huis logeren de ouders, broertjes en zusjes van kinderen die verpleegd worden in Revalidatiecentrum Leijpark of het St. Elisabeth Ziekenhuis. Leijpark heeft een speciaal behandelprogramma voor kinderen die door ernstig hersenletsel in coma verkeren. Omdat dit programma uniek is in Nederland verblijven hier kinderen vanuit het hele land. Door het Ronald McDonald Huis kunnen ook ouders die ver weg wonen dicht bij hun kind zijn. En dat vinden we bij Martens en Van Oord van onschatbare waarde! Het vreselijke verdriet van die ouders heeft ons diep geraakt. Evenals hun dankbaarheid voor het feit dat ze in dit huis kunnen verblijven.

De huizen van Ronald McDonald zijn volledig afhankelijk van giften en bijdragen. Daarom zijn er veel donaties nodig om het huis draaiende te houden.

Voor meer informatie: www.ronaldmcdonaldhuismiddenwestbrabant.nl

 

Deel dit artikel

Tags