15 april 2016 Granulight scoort hoge verkoop op prestigeproject in Schiedam
Niet eerder hebben we zóveel Granulight in één keer verkocht. Want zeker 20.000 ton is nodig als fundering voor twee splinternieuwe sportlocaties van de gemeente Schiedam: het hockeycomplex op Harga en voetbalsportpark A4. De eerste vrachten voor het hockeycomplex zijn inmiddels geleverd.

Het Harga-domein is straks de grootste hockeyvereniging in de regio. Deze nieuwe thuishaven van fusieclub HC Schiedam krijgt maar liefst zes velden, waaronder drie watervelden. Ook sportpark A4 is uniek. Het komt bovenop de tunnel van de nieuwe aansluiting met de A4 te liggen én biedt plaats aan vier volwaardige voetbalvelden. Een echt prestigeproject dus, voor zowel aannemer Van Kessel Sport en Cultuurtechniek als gemeente Schiedam. Ook zijn natuurlijk hartstikke trots op deze grote order.

Granulight voldoet aan de NOC/NSF-ISA sportnormen en kent verschillende toepassingen. De 16.000 ton voor de hockeyvelden dient als evenwichtsconstructie. De 4.000 ton voor de voetbalvelden is bestemd voor de sporttechnische laag op het tunneldak.


Deel dit artikel

Tags