09 september 2014 Excursies projectgebied Ruimte voor de Lek
Op donderdag 18 september en donderdag 2 oktober 2014 organiseert Martens en Van Oord samen met Rijkswaterstaat 2 excursies in Nieuwegein bij Ruimte voor de Lek voor omwonenden en geïnteresseerden. Op verschillende locaties wordt uitleg gegeven over het project.

De excursie begint om 14.30 uur op de locatie De Schipbrug in Nieuwegein. Rijkswaterstaat geeft een korte uitleg over het plan, daarna volgt een presen­tatie over de archeologische vondsten in het project. Tijdens de excursie licht de archeoloog bij de diverse vindplaatsen een en ander toe.

Aanmelden voor één van beide excursies kan via ruimtevoordelek@rws.nl, met vermelding van voorkeursdatum. Het adres van de startlocatie Schipbrug is Veerweg 4 te Nieuwe­gein. De excursie loopt over bouwterreinen, dus stevig schoeisel is wenselijk.

UPDATE: de excursie op 18 september is inmiddels vol. Er zijn nog enkele plaatsen vrij op donderdag 2 oktober, dus meldt u snel aan.


Deel dit artikel

Project

Gerelateerd: Ruimte voor de Lek

Door de klimaatsverandering stroomt er in de toekomst meer water door de Lek. Rijkswaterstaat grijpt in om de Lek meer bergingsruimte te geven en het...
Tags