11 mei 2017 Dag van de Bouw op zaterdag 20 mei 2017
Op de 12e editie van de Dag van de Bouw stelt aannemerscombinatie Sas van Vreeswijk samen met Rijkswaterstaat het bouwterrein van de Prinses Beatrixsluis deels open voor publiek. Martens en Van Oord sluit als partner hierbij aan. Op zaterdag 20 mei is iedereen tussen 10.00 en 16.00 uur welkom. Er is een informatieve looproute uitgezet, ook voor kinderen zijn leuke activiteiten.

Op het terrein is een wandelroute uitgezet langs verschillende zichtpunten. Daar staan informatietenten met diverse activiteiten voor zowel jong als oud. Zo kunt u een 3D-animatie bekijken en is er een Virtual Reality bril die u een blik gunt in het verleden, het heden en de toekomst van de Prinses Beatrixsluis. Tijdens de Dag van De Bouw kunnen de kinderen spelen in een enorme berg zand met MvO mini graafmachientjes. Op de looproute kunnen zij grote graafmachines van dichtbij bekijken.

De wandelroute start vanaf de tent naast de witte keet van Sas van Vreeswijk aan Defensiedok 10 te Nieuwegein. Komt u zo veel mogelijk met de fiets. Er zijn fietsenstallingen naast de keet. Voor auto’s is er die dag beperkte parkeerruimte aan het Defensiedok tegenover de witte keet en bij industrieterrein Het Klooster-Noord bij Fiege B.V aan Inundatiedok 34 te Nieuwegein. Hierbij worden pendelbussen ingezet.

Volgt u bij het parkeren alstublieft de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. De looproute is niet geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn en stevig schoeisel is aan te raden. Een cateringpunt en toiletten zijn beschikbaar.

Meer informatie over het project en de Dag van de Bouw kun je vinden op prinsesbeatrixsluis.nl en debouwmaakthet.nlDeel dit artikel

Project

Gerelateerd: Aanleg 3e kolk Beatrixsluis en verbreding Lekkanaal

Sas van Vreeswijk heeft de definitieve gunning binnen voor de bouw van de derde Beatrixsluis-kolk en het verbreden van het Lekkanaal bij Nieuwegein....
Tags