16 juni 2015 Dag van de Bouw druk bezocht!
De Dag van de Bouw afgelopen zaterdag bleek een topdag. Onze projecten in zowel Cadzand-Bad, de Noordwaard als Veenwouden trokken die 13 juni veel belangstelling. Voor Martens en Van Oord een uitgelezen kans om bezoekers persoonlijk te informeren over alle ins & outs van de werken en leuke presentjes uit te delen.

Live aan het werk in Cadzand-Bad

Maar liefst zo’n 1.750 geïnteresseerden kwamen bij Cadzand-Bad een kijkje nemen. Het feit dat ze nu de kans hadden om de activiteiten op en voor de kust van heel dichtbij te bekijken was voor de meesten aanleiding voor een bezoekje. Via een speciale route werden de bezoekers vanaf de strekdammen langs het strand over de duinen geleid. Extra leuk vonden de mensen dat ze op het strand Martens en Van Oord ter plekke aan het werk konden zien.

Blik op laatste loodjes van Noordwaard

Goed 300 mensen maakten van de gelegenheid gebruik om van dichtbij een laatste blik te werpen op dit project. De Noordwaard moet namelijk deze oktober klaar zijn. Velen stapten graag in de bus voor een uitgebreide rondleiding. Hierdoor kregen ze een goed beeld van wat er deze laatste maanden nog moet gebeuren. Met lekkere versnaperingen en een springkussen op het terrein bleef het zowel voor jong als oud nog lang een gezellige dag.

 

 

(foto: Agnes van Noorloos)

Fietsers al vroeg uit de veren voor Veenwouden

Ook in het Friese Veenwouden werd het een geslaagde informatieve dag met circa 450 bezoekers. Velen waren zelfs al vóór de openingstijd van 10.00 uur op de fiets komen aanrijden. Hoewel het die dag een beetje druilerig was, was het enthousiasme er niet minder om. Sowieso trok de constructie van de spooronderdoorgang – iets wat je niet alle dagen ziet – veel bekijks. Ook waren er net zo veel ogen gericht op de imposante folieconstructie!

Deel dit artikel

Tags