19 december 2012 Cheque voor Serious Request
Op de eerste dag van Serious Request 2012 zijn Tirza Bax-Van Oord en Teus van Oord naar Enschede afgereisd om een mooi bedrag te doneren aan het Rode Kruis.

DJ Giel Beelen, die op dat moment aan het draaien was in het Glazen Huis, nam de cheque in ontvangst. Als dank mocht Tirza nog een liedje aanvragen. Speciaal voor Martens en Van Oord koos zij voor het toepasselijke 'River Deep Mountain High'.

De uitzending met het fragment is terug te luisteren via deze link.
Na 28 minuten en 40 seconden is Tirza te horen.

Deze donatie vervangt de kerstgeschenken die wij traditiegetrouw aan onze relaties geven aan het eind van het jaar. De cheque voor Serious Request is de eerste van in totaal drie cheques die Martens en Van Oord zal schenken aan een goed doel. Samen met De mensen die het Maken zijn de doelen bepaald. Medewerkers van Martens en Van Oord hadden de mogelijkheid om een doel voor te dragen. Hieruit zijn er vijf geselecteerd. Vervolgens konden medewerkers stemmen op deze vijf doelen, waarna de drie doelen met de meeste stemmen 'wonnen'.
Naast Serious Request kunnen ook het Koningin Wilhelmina Fonds en Stichting World Child Care op onze steun rekenen. De medewerkers die deze doelen hebben voorgedragen zullen de cheques ook uitreiken.

Deel dit artikel

Tags