27 maart 2015 4 april wandeling in Vlijmens Ven
Er staat heel wat moois te gebeuren in het natuurgebied bij Vlijmen! Dit zeldzaam stukje natuur is op dit moment volop in ontwikkeling en er wordt hard gewerkt om haar authenticiteit te herstellen. Wie graag wil zien hoe dat in zijn werk gaat, is zaterdag 4 april van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom voor een interessante wandeling door het gebied. De wandeling wordt georganiseerd door Martens en Van Oord.

Bekijk de ontwikkeling van een zeldzaam stukje natuur van dichtbij
Thema van de wandeling is de maaiveldverlaging in het Vlijmens Ven, dat samen met Moerputten onderdeel uitmaakt van het projectgebied van de projecten HoWaBo en Blues in the Marshes. Tijdens de excursie vertelt onze projectleider over de werkzaamheden in het natuurgebied en wordt uitgelegd hoe de grootschalige natuurontwikkeling voeten in de aarde gaat krijgen. De medewerkers van Martens en Van Oord staan voor u klaar om al uw vragen over de werkzaamheden te beantwoorden.

Aanmelden kan vanaf nu!
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar howabo@mvogroep.nl. De wandeling start om 10.00 uur aan de Nieuwkuijkseweg ter hoogte van de kruising met de Vlietbergweg te Vlijmen. We adviseren u om stevig schoeisel aan te trekken.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Waterschap Aa en Maas, Blues in the Marshes en Martens en Van Oord.

Deel dit artikel

Project

Gerelateerd: Hoogwateraanpak 's-Hertogenbosch (HoWaBo)

In februari 2014 heeft Martens en Van Oord van opdrachtgever waterschap Aa en Maas de definitieve gunning gekregen voor de uitvoering van...
Tags