Hightech materieel, een investering waard!

Grensverleggend ondernemen vraagt veel van mensen, maar ook van materieel. Daarom kunnen we niet zonder een geavanceerd en uitgebreid modern machinepark. Wij hebben de regie het liefst zelf in handen en voeren projecten waar mogelijk zelf uit.

Voor investeringen in groot materieel deinzen we dan ook niet terug. Dat zien wij niet als een risico, maar als een kans om méér te kunnen doen en beter werk af te leveren. Bovendien zorgt iedere investering voor uitbreiding van kennis en deskundigheid, zodat ons bedrijf zich blijft ontwikkelen en de opdrachtgever nog beter hiervan kan profiteren.

Innovatief in oplossingen
Martens en Van Oord werkt altijd met het kwalitatief beste materieel, voorzien van de nieuwste technologieën. Levert de markt de oplossing niet, dan gaan onze materieel engineers zelf aan de slag. Daarvoor hebben we zelf de knowhow in huis. Zo komen we met oplossingen die de buitenwereld soms versteld doen staan. Die uitblinken in inventiviteit, originaliteit en efficiëntie. Vernieuwend denken is de kurk waar ons bedrijf al jaren op drijft. Alles voor de perfecte aanpak van elk project.

Ons materieel is herkenbaar aan wit en groen. Een bewuste keuze. Want het staat letterlijk en figuurlijk symbool voor schoon werken, met oog voor mens en milieu. We investeren in milieuvriendelijke machines, die door mensen met verstand van zaken effectief worden ingezet. Een combinatie waar u van op aan kunt.

Grondverzetmaterieel

Drijvend materieel

Transportmaterieel

Hulpmaterieel

Speciale technieken