Avontuurlijke en innovatieve oplossingen

Innovatie is voor ons enorm belangrijk. Dat bewijst onze deskundigheid en expertise op het gebied van materieelontwikkeling en -verkoop. Een grensverleggende aanpak gaat vaak gepaard met hoge eisen aan werktuigen en materieel. Martens en Van Oord deinst dan ook niet terug voor forse investeringen in materieel als projecten daarom vragen.

Onze werktuigbouwkundige engineers zijn fulltime bezig om alle ontwikkelingen te volgen. Bestaande technieken combineren we veelal  met een stuk eigen engineering om te komen tot de beste oplossing. Betrouwbaarheid, capaciteit en veiligheid zijn hierbij van groot belang. Ook duurzaamheid speelt een steeds grotere rol bij de ontwikkeling van nieuwe werkmethoden.

Onze afdeling materieel engineering beschikt over de kennis, ervaring en software die nodig zijn voor grensverleggende oplossingen. Deze zijn allesomvattend; zowel het ontwikkelen van speciale werkmethodes, het ontwerpen van het benodigde materieel en het bouwen ervan als begeleiding van de uitvoering. Dankzij het avontuurlijke en innovatieve karakter komt Martens en Van Oord vaak op de proppen met materieel en werkmethodes die de buitenwereld, en de klant, versteld doen staan.

 

Referentie projecten

Boyukshor Lake, Baku (Azerbeidzjan)

In juni 2015 is de Azerbeidzjaanse hoofdstad Baku gastheer van een uniek sportevenement: de eerste editie van de Europese Spelen. Speciaal voor de...