Secundaire bouwstoffen

Het gebruik van secundaire bouwstoffen in de GWW sector heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Dit is mede te danken aan voortschrijdende wet- en regelgeving, wat zich heeft vertaald in het Besluit Bodemkwaliteit. Dit heeft ervoor gezorgd dat opdrachtgevers verzekerd zijn van kwalitatief goede bouwstoffen voor een interessante prijs.

Martens en Van Oord is met diverse marktpartijen een strategische samenwerking aangegaan, waardoor op de markt van secundaire bouwstoffen een leidende positie wordt ingenomen. Ons streven is om continu te blijven zoeken naar nieuwe bouwstoffen en toepassingen om ons op een innovatieve wijze te kunnen blijven onderscheiden in de markt.

Door de inzet van secundaire bouwstoffen, zoals gereinigde grond, wordt het gebruik van primaire bouwstoffen verminderd. Gezien de toenemende schaarste aan grondstoffen wordt door het gebruik van secundaire bouwstoffen tevens een belangrijke bijdrage geleverd aan een duurzame samenleving.

Contactpersoon
Martijn Hoekman
+31 (0)6 – 22 22 95 18
m.hoekman@mvogroep.nl

Duurzaam MvO

Visie op duurzaamheid

Groen denken én doen

Duurzaam denken zit bij Martens en Van Oord altijd al in de genen. Zonder dat het van de daken geschreeuwd werd, ook al toen er nog geen beloning tegenover stond.

MvO schaalmodel

Voor de liefhebber!

Martens en Van Oord heeft het 'wagenpark' uitgebreid met een nieuw type schaalmodel, een MAN truck met dieplader. Vanaf heden te koop!