Benutten van bouwstoffen tot de laatste korrel

Grondstoffen worden steeds schaarser en dat vraagt om slimme oplossingen. Martens en Van Oord is er een specialist in en heeft de reputatie bouwstoffen tot de laatste korrel te benutten. Wat niet kan worden hergebruikt bij projecten, zetten we in de markt. Of we nemen het in.

De handelstak in bouwgrondstoffen groeit snel. Met de combinatie van logistieke kennis en ruime expertise in bouwgrondstoffen zorgen we voor slimme, duurzame oplossingen tegen een scherpe kostprijs.

In de klasseerinstallatie in Moerdijk, de Zandfabriek, klasseren we zand en grind van de hoogste kwaliteit, in iedere gewenste korrelgrootte. Daarnaast beschikken we over een ruime selectie primaire en secundaire bouwstoffen, waaronder thermisch gereinigd zand, AEC-bodemas en het exclusieve lichtgewicht ophoogmateriaal Granulight.


Autograaf

Word abonnee

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws rondom onze projecten, investeringen en mensen? Neem dan een gratis abonnement op de Autograaf!

Bedrijfsprofiel

Geschiedenis

Martens en Van Oord is opgericht op 1 april 1986 door de familie Martens en Teus van Oord.

MvO schaalmodel

Voor de liefhebber!

Martens en Van Oord heeft het 'wagenpark' uitgebreid met een nieuw type schaalmodel, een MAN truck met dieplader. Vanaf heden te koop!